Senatorul PD Jean Marinescu l-a alergat ieri, pe holurile Senatului, pe vicepremierul George Copos, incercand sa-i dea acestuia un stegulet rosu pentru coruptie.

Copos a iesit in fuga din sala unde era audiat de comisia pentru abuzuri cand l-a vazut pe Marinescu cum se indreapta catre el cu steguletul rosu. Senatorul PD s-a luat dupa el, strigandu-i sa stea, ca sa ia steguletul dat de UE Romaniei pentru coruptie.

Dand dovada calitatilor sale de sportiv, Marinescu l-a ajuns din urma pe Copos. La intalnirea fata in fata, Marinescu a tot incercat sa-i dea steguletul lui Copos, iar acesta il impingea inapoi.

In momentul in care situatia a ajuns atat de tensionata, incat Marinescu era gata sa-i dea vicepremierului steguletul cu forta, Copos si-a dat seama ca este mai slab si a facut stanga imprejur in directia salii din care tocmai fugise. Marinescu dupa el. L-a ajuns iar din urma. De data aceasta, Copos a facut o fenta prin intoarcere si, bruscand un jurnalist, s-a strecurat pe langa Marinescu si a luat-o iar la pas grabit inspre usa de iesire din hol.

Pacalit de rapiditatea lui Copos, Marinescu s-a dat batut, iar Copos a putut sa plece. A facut insa greseala sa se opreasca sa dea declaratii presei, oferindu-i lui Marinescu timpul necesar sa-si revina din infrangere si sa depaseasca grupul, luand-o inaintea lui Copos in directia pe care acesta avea intentia sa mearga. Din nou, Copos s-a intors din drum si a iesit din Senat pe alta parte.

Ceea ce si-au strigat cei doi rivali politici merita inscris in analele politicii romanesti. "Ana Hotels a cumparat actiuni la Societatea Athenee Palace unde stiu ca ati lucrat chelner si sunt gata sa va reangajez", i-a trantit-o Copos democratului. "N-am lucrat chelner, dumneavoastra ati lucrat ca picol. Eu sunt de profesie inginer, dvs. ce profesie aveti? Utecist!", a contracarat Marinescu.

De altfel, senatorul democrat l-a luat in primire pe Copos inca de la inceputul sedintei, cand l-a poftit in "banca acuzatilor". "Tineti la scaun si la privilegii pe mai departe", a mai spus Marinescu, cerandu-i lui Copos sa "corecteze" greseala de a fi intrat in Guvern. "Numai lupii sunt haituti si cand ajung intre oi fac jaf", a comentat Marinescu pretentia lui Copos ca ar fi haituit.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.