Delegatia Permanenta a partidului a aprobat numirea senatorului PNL Radu Stroe in structurile Biroului Permanent Central pe locul ramas vacant prin demisia fostului vicepresedinte Mona Musca.
Mona Musca a renuntat in iunie 2005 la functia de ministru al culturii si la cea de vicepresedinte al PNL, protestand astfel fata de indecizia premierului Calin Popescu Tariceanu in problema alegerilor anticipate. Mona Musca il acuza la acea vreme pe seful Executivului de inconsecventa pentru ca a revenit asupra demisiei sale, blocand drumul catre declansarea scrutinului inainte de termen.

De atunci, Mona Musca a fost marginalizata de conducerea partidului, alaturi de deputatul Cristian Boureanu, care a fost suspendat din calitatea de membru al PNL, lasand si el un post vacant in Biroul Permanent Central. In locul lui Boureanu, presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu l-a propus pe liderul grupului parlamentar PNL de la Camera Deputatilor, Crin Antonescu. Acesta a refuzat sa intre in conducerea executiva a partidului, pe care de altfel a contestat-o inca de la congresul PNL din februarie 2005.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.