Iliescu si Geoana au avut ieri o intilnire de taina pentru temporizarea crizei din PSD provocate de insistenta fostului sef al statului de a-si lansa Polul pe 25 mai.

Ion Iliescu nu se lasa. Contrar deciziei conducerii centrale a PSD si a sugestiilor explicite ale liderului PES, Poul Rasmussen, prin care i se sugera sa renunte la fragmentarea partidului prin crearea unui Pol, ieri, Razvan Theodorescu a anuntat ca pe 25 mai Iliescu va lansa structura la care viseaza. Alaturi de Petre Roman si de o parte a liderilor ramasi fideli fostului presedinte. Mai mult, Theodorescu a declarat ca Mircea Geoana i-ar fi promis lui Iliescu ca va participa la lansare.

Compromisul Roman

Geoana este insa de alta parere. Liderul PSD ar vrea sa gestioneze el infiintarea Polului. Fortat de manevrele lui Iliescu, ieri, in urma intilnirii de taina dintre cei doi de la Senat, Geoana a stabilit ca PSD sa lanseze pe 23 mai o dezbatere publica referitoare la centralizarea miscarilor de stinga din Romania.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.