Conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, solicitarea a trei deputati liberali privind acordarea unei sali pentru organizarea, in 17 mai, a unei audieri publice pe tema proiectului legii lustratiei.
Deputatii Mona Musca, Viorel Oancea si Eugen Nicolaescu au propus ca aceasta audiere publica pe tema lustratiei sa aiba loc in colaborare cu Asociatia Pro Democratia, Academia de Advocacy Timisoara, Societatea Timisoara si Societatea Jurnalistilor Profesionisti.

Cei trei deputati liberali au solicitat conducerii Camerei acordarea, in regim de gratuitate, a unei sali din Palatul Parlamentului pentru organizarea evenimentului, precum si elementele logistice necesare. Initiatorii manifestarii au precizat ca procedura de audiere publica este "o metoda de consultare publica structurata, care ofera posibilitatea de exprimare larga a opiniilor, la nivel national, intr-o formula riguroasa si eficienta".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.