Alianta D.A. PNL-PD ar obtine 45% din voturi daca duminica viitoare ar fi organizate alegeri parlamentare, fiind urmata de Partidul Social Democrat, cu 24% dintre optiunile electoratului, releva Barometrul Opiniei Politice realizat de IMAS in luna aprilie si dat publicitatii marti.
Partidul Romania Mare ar obtine 13% din voturi, Partidul Noua Generatie - 6%, Uniunea Democrata Maghiara din Romania - 5%, in timp ce Partidul Popular Crestin Democrat nu ar trece de pragul electoral, adunand doar 3% dintre voturile celor chestionati. Potrivit sondajului, 23% dintre cei chestionati nu ar vota ori nu s-au decis cu cine sa voteze. Barometrul Opiniei Politice dat publicitatii marti de IMAS a fost realizat in perioada 7-14 aprilie, pe un esantion aleator reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei de 1.245 persoane, din 103 localitati. Marja de eroare este de plus/minus 2,9%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.