Presedintele Traian Basescu i-a sfatuit pe membrii Colegiului CNSAS sa nu se mai comporte ca niste vedete tv.
Indicatia a fost facuta in emisiunea "Provest" de la PRO TV, presedintele apreciind ca CNSAS isi va putea face datoria daca va iesi din demagogie, iar membrii sai isi vor dedica timpul misiunii pe care o au de indeplinit in institutie. De asemenea, Traian Basescu le-a cerut acestora "decenta si cooperare". "Altfel, vor ramine niste demagogi, cum au fost cei din mandatul trecut", crede seful statului.

Presedintele CNSAS, Claudiu Secasiu (foto), spune insa ca institutia mai are nevoie si de alte instrumente pentru a functiona bine: microfilmele, cartotecile si evidentele electronice sint in continuare detinute de SRI. Fara acestea, verificarile in arhiva CNSAS sint, in unele cazuri, imposibile, intrucit evidenta informatizata creata recent de SRI pentru a fi predata CNSAS contine foarte putine date de identificare pentru titularii de dosare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.