Din ciclul ideilor novatoare si reformatoare ale partidului, presedintele PSD Mircea Geoana a lansat o propunere menita sa ridice formatiunea pe care o conduce la popularitatea fostului PCR.

Metoda inventata de Geoana nu vine de dincolo de Ocean, cum ar fi fost de asteptat, ci din trecutul de lupta si propaganda al PCR. Geoana vrea ca romanii sa sarbatoreasca din nou ziua de 1 Mai in stilul consacrat de comunisti, motiv pentru care PSD va vinde in curtea sediului central al PSD micii traditionali.

In acest scop, un cort va fi instalat in curtea din Kiseleff, iar Geoana insusi va fi maestru de ceremonii in tricoul rosu pe care s-a laudat deja ca-l va purta. Mirosul de mici se va putea astfel simti inclusiv de la Ambasada Rusiei de vizavi, trimitand un semnal de innoire autentica in PSD, pe stil vechi.

Micii nu vor fi insa oferiti pur si simplu, ci vanduti, ca nu mai sunt vremurile bune ale baroniadei cand paravangheliile se dadeau pe gratis. Geoana i-a indemnat la ultima intalnire cu PSD Bucuresti pe toti membrii sa poarte tricouri rosii, fara rusinea de a fi asemanati cu emblema defunctului partid comunist. Altul a fost motivul invocat de Geoana: 1 Mai e ziua cand sindicalistii s-au jertift la Chicago.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.