Reprezentantii grupului de la Cluj nu se impaca nici cu prezenta lui Ion Iliescu la virful partidului, nu-si amintesc sa-i fi dat vreo functie si nu vor Polul social democrat agitat impreuna cu Petre Roman.
"Polul social democrat inseamna o constructie in afara partidului nostru, deci n-are legatura cu partidul. Este o constructie civica facuta in afara partidului. Ion Iliescu nu poate fi si inauntru, si afara. A ales sa fie undeva in zona civica", a declarat ieri Vasile Dincu la emisiunea "Ziua si Evenimentul", difuzata de postul public de radio.

"Noi nu vom participa oricum alaturi de partide de 0, 01% la constituirea unor asemenea poluri, insa vrem sa spunem ca, fiind un partid mai mare de stinga, putem sa valorificam aceste miscari civice, asa cum se intimpla peste tot: sindicate, organizatii civice, poluri pe care le poate inventa fiecare... Nu credem ca putem invata ceva de la partidul dlui Petre Roman", a mai spus Dincu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.