Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la Braila, ca PSD va introduce in dezbaterea parlamentului, inainte de prezentarea raportului de tara, o motiune de cenzura pe tema problemelor din sanatate, transmite corespondentul Rompres.
"PSD pregateste o motiune de cenzura pe probleme de sanatate, pe care o va prezenta in cursul lunii mai. Am asteptat sa vedem care este impactul pachetului de legi ale reformei sanatatii. Acest pachet de legi a intrat in functiune si vedem care este dezastrul din sanatate", a spus Geoana.

Intrebat daca a fost aleasa cu vreun scop perioada prezentarii acestei motiuni inaintea raportului de tara, liderul PSD a precizat ca sanatatea este o zona de activitate care nu are de-a face, in mod direct, cu Uniunea Europeana, si ca este convins ca raportul de tara va fi favorabil Romaniei in ceea ce priveste calendarul integrarii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.