Relatiile dintre studentii PD si cei ai PPCD sunt la fel de incordate precum cele dintre conducerile centrale ale partidelor lor.

Presedintele Organizatiei de Studenti a PPCD, Cristian Salagor, i-a acuzat pe studentii PD ca au "umbrit" intalnirea sa cu liderul studentilor PPE, Sven Haeseker, prin incercarea de a participa "pe usa din dos" la discutii.

"Studentii din PD au facut demersuri neoneste in incercarea lor de a deveni membri ai EDS (n. red. - organizatia de studenti ai PPE)", a afirmat Salagor intr-un comunicat de presa. In replica, liderul studentilor democrati, Cosmin Pop, a declarat ca oraganizatia sa este libera sa faca politica dupa cum crede de cuviinta. Pop a adaugat ca reactia omologului sau de la PPCD survine datorita pozitiei sale precare in cadrul EDS, organizatia pe care o conduce fiind chiar radiata din forul studentilor PPE datorita nerespectarii democratiei in cadrul alegerilor interne.

In schimb, studentii PD se vor putea ralia EDS dupa ce participa la trei evenimente consecutive ale acesteia, a adaugat Pop.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.