Vicepresedintele PSD Rovana Plumb a declarat, ieri, ca, in acest moment, are alte prioritati decat platforma social-democrata initiata de fostul presedinte executiv al partidului, Adrian Nastase.
Plumb a mentionat ca, desi tine la proiectul politic initiat acum doua saptamani de fostul presedinte executiv al PSD, acum in partid exista alte prioritati, iar grupul de parlamentari care au sprijinit platforma lui Nastase isi propun in prezent sa contribuie la aceste prioritati.

Referitor la convocarea unui congres extraordinar al partidului, asa cum sustinea imediat dupa ce Nastase a demisionat din functiile detinute in PSD, vicepresedintele a precizat ca va respecta decizia majoritatii asupra acestui aspect. "Ma voi supune deciziei majoritatii, avand in vedere ca s-a concluzionat ca nu se impune in acest moment un congres extraordinar", a declarat Plumb.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.