Geoana si-a scos consilierul la inaintare

In timp ce PNL si PD se acuza reciproc de tradare, PSD neaga ca ar avea negocieri cu PD in vederea intrarii la guvernare. PSD "este un partid prea mare pentru a se strecura pe usa din dos a guvernarii", a spus la sfarsitul saptamanii Marius Lazar, consilierul politic al lui Mircea Geoana. Ca o dovada a distantei de PD, acelasi consilier a cerut ieri in numele PSD ca presedintele Traian Basescu sa se autodenunte si sa isi depuna permisul auto pentru ca s-a urcat la volan dupa ce a consumat alcool.

Consilierul lui Geoana a afirmat ca Basescu a adus "o grava ofensa" institutiei prezidentiale prin gestul sau. "Traian Basescu este duplicitar si labil. Nu spune ce gandeste. Nu crede in ceea ce spune. Nu este consecvent cu actiunile si deciziile sale. Dupa ce a lansat campania nationala pentru prevenirea accidentelor rutiere, Basescu nu are nici o rezerva in a se urca la volan sub influenta alcoolului", si-a continuat consilierul acuzatiile.

Marius Lazar a spus chiar ca Romania nu merita sa fie condusa "sub influenta alcoolului, de o minte guvernata de stari bahice si postbahice". Un alt atac impotriva lui Basescu a venit de la vicepresedintele PSD, Rovana Plumb, care a afirmat ca vizita presedintelui la Tulcea arata ca Romania are doi prim-ministri care isi disputa autoritatea asupra membrilor Guvernului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.