Eduard Manole, fostul candidat la presedintie care l-a agresat recent pe senatorul Mihai Lupoi, a trecut la metode legale in lupta impotriva demnitarilor.
El a cerut ieri Camerei Deputatilor in numele unei societati comerciale la care este director general urmarirea penala a ministrului Sebastian Vladescu. In solicitarea pe care o semneaza in numele firmei SC Concept LTD SRL care se considera parte vatamata, Eduard Manole (foto) afirma ca "statul roman a reusit ca prin reprezentantii sai, APAPS (actualul AVAS) si Ministerul de Finante, sa fie incapabil in gestionarea activitatii CAROM SA, reusind sa transforme procesul de privatizare intr-un circ de prost gust finalizat cu un faliment".

Solicitarea il acuza direct pe ministrul Finantelor: "Faptele lui Sebastian Vladescu intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de abuz in serviciu". Motivul disputei este o creanta de la CAROM in valoare de peste 1.800.000 de dolari si peste 500 de milioane de lei vechi la care Concept Holding este creditoarea chirografara principala. Solicitarea are nevoie de acordul Camerei pentru ca plangerea invoca responsabilitatea ministeriala. Biroul Permanent a trimis dosarul la Comisia Juridica pentru ca aceasta sa intocmeasca un raport.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.