Presedintele Traian Basescu a participat ieri pentru prima data la o sedinta a Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. Si tot pentru prima data, Traian Basescu s-a confruntat cu o situatie mai putin obisnuita: la intrarea in sediul CNSAS, el a fost huiduit de un grup de manifestanti.

Presedintele Traian Basescu a mers, ieri, la sediul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, pentru a participa la prima sedinta a noului colegiu al acestei institutii. Cele cateva zeci de persoane aflate in fata sediului CNSAS - revolutionari, fosti detinuti politici si tineri membri ai Asociatiei "Militia spirituala" - l-au intampinat pe Basescu cu huiduieli si scandand "Il vrem pe Ticu!".

La randul sau, vizibil nervos si speriat, seful statului le-a raspuns: "Sa vreti mai intai legea si democratia!". Basescu a refuzat sa dea declaratii presei atat la sosire, cat si la plecare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.