Senatorul PNL Mihai Lupoi a fost batut duminica, in apropierea Parcului Herastrau, de catre Eduard Manole, fost candidat la presedintia tarii.

Senatorul a povestit ca, in urma unui blocaj in trafic, dintr-un Mercedes 500 a coborat soferul bodyguard. "M-a tras jos din masina Senatului si a inceput sa ma loveasca impreuna cu celalalt ocupant al masinii.

La interventia sotiei mele, a lovit-o si pe aceasta", a spus Lupoi, precizand ca sotia sa are un ochi umflat de la lovituri. "Ce cauti, ba, tarane, aici in Bucuresti?", i s-a adresat agresorul. "Stati, dracu', la voi, la Craiova, ca mirositi a praz". La aflarea vestii ca au de-a face cu un senator, injuraturile au curs garla: "Fir-ati-ai dracului de senatori, ca noi v-am ales".

Lupoi a recunoscut ca avea pistol la el, dar sotia l-a oprit sa-l foloseasca. Imediat, dupa incident, Lupoi l-a sunat pe ministrul de Interne. In urma cu un an, senatorul a mai fost agresat in trafic, iar agresorul sau s-a ales cu o amenda de 10 milioane. "Atat costa sa injurati, scuipati si eventual sa bateti un senator roman", a spus Lupoi, de la tribuna Senatului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.