Alianta PNL-PD va realiza, in perioada 31 ianuarie-3 februarie, un sondaj de opinie la nivelul Bucurestiului, prin care va testa sansele vicepremierului Adriean Videanu (PD) si ale actualului viceprimar general, Ludovic Orban (PNL), pentru Primaria Capitalei, sustin surse din cadrul Aliantei.

Decizia a fost luata, joi seara, in cadrul sedintei Consiliului National de Conducere al Aliantei PNL-PD.

PD ar urma sa lanseze oficial, la inceputul saptamanii viitoare, candidatura lui Adriean Videanu la Primaria Capitalei, care va intra astfel, alaturi de Ludovic Orban, in competitia interna a Aliantei in vederea nominalizarii unui candidat unic pentru postul de edil-sef al Bucurestiului.

Sondajul de opinie va fi realizat in Bucuresti, intre 31 ianuarie si 3 februarie, de institutele CURS si CSOP. Potrivit Protocolului Aliantei PNL-PD, candidatul cel mai bine plasat in optiunile electoratului in urma acestui sondaj va fi nominalizat de Alianta pentru inscrierea in cursa pentru postul de primar general al Capitalei. PNL Bucuresti a aprobat, in urma cu aproape doua saptamani, un document de sustinere a candidaturii lui Ludovic Orban la Primaria Capitalei, urmand ca acesta sa participe la competitia interna din Alianta D.A. pentru desemnarea candidatului comun.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.