Liberalii au pus tunurile pe Basescu si Stolojan. Ludovic Orban a cerut ieri, sa fie facut public dosarul de colaborator al lui Traian Basescu si al premierului Tariceanu, daca acestea exista.
Orban a solicitat aceeasi masura si pentru ministri, parlamentari, prefecti, subprefecti si pina la primari. Tot Orban, le-a recomandat ieri, colegilor sai de la filiala Prahova, sa se pregateasca de alegeri anticipate. "Va doresc sa va pregatiti de campanie, sa va pregatiti de alegeri, pentru ca, dupa momentul iunie, vom fi obligati sa acceptam alegerile anticipate", a spus Orban.

Discursul lui Orban a fost sustinut de Crin Antonescu, care a declansat un atac fara precedent la adresa fostului liberal, Theodor Stolojan: "Mi-e rusine ca Stolojan ne-a condus vreme de doi ani si ne-a condus cu autoritate. Salut initiativa celor care au decis ca, la un moment dat, domnul Stolojan trebuie sa se imbolnaveasca. Acei oameni nu fac parte din PNL dar nici nu-mi doresc acest lucru", a continuat Crin Antonescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.