Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, a declarat ieri, la Iasi, ca lupta anticoruptie si reforma justitiei nu trebuie oprite, ci continuate si dupa momentul aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana, transmite corespondentul Rompres.
Jonathan Scheele a recunoscut, intr-o conferinta de presa, ca in Romania, ca si in alte tari, exista si va exista coruptie, insa trebuie intensificate eforturile pentru a se stopa acest fenomen. Seful Delegatiei Comisiei Europene a precizat ca indiferent daca Romania se va integra in 2007 sau 2008 trebuie imbunatatita capacitatea de absorbtie. Jonathan Scheele se afla ieri la Iasi pentru a inaugura trei statii de pompare a apei la care s-au efectuat lucrari de modernizare prin programul ISPA. De asemenea, oficialul european va participa la lansarea unui modul la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.