Secretarul general al PSD, Miron Mitrea, a avut o scurta discutie cu presedintele PIN, Cozmin Gusa, caruia i-a transmis "ca toti pesedistii trebuie sa ramana in PSD".
Mitrea a declarat ca, pe langa "lucruri legate de situatia politica actuala", cei doi au abordat si subiecte legate de plecarile, concretizate sau nu, unor parlamentari din PSD.
Potrivit secretarului general al PSD, cei doi au discutat si despre situatia lui Adrian Nastase, recent demisionat din functia de presedinte executiv al partidului si cea de presedinte al Camerei. De asemenea, vehiculatele plecari din PSD ale unor tineri apropiati de Victor Ponta au constituit un subiect pe care cei doi au avut un schimb de opinii.

Mitrea a declarat, ulterior, ca, desi Gusa nu i-a dezvaluit nimic legat de eventualele sale planuri de a-i coopta in PIN pe eventualii demisionari din PSD, el i-a transmis ca "pentru PSD este important sa isi pastreze toti parlamentarii". "Am facut apel la toti politicianii pe care ii cunosc sa incerce sa ne lase oamenii in pace, pentru ca suntem intr-un moment in care este nevoie de liniste", a afirmat secretarul general al PSD, sugerand astfel ca a purtat discutii similare si cu lideri politici ai altor formatiuni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.