Deputatul PSD de Olt, Florin Iordache, a declarat, ieri, ca atat el cat si colegul sau George Baesu au fost abordati, in cursul saptamanii trecute de Adrian Nastase, care le-a propus ca impreuna sa plece la PC.

"Am avut o discutie cu Adrian Nastase care a propus sa plecam la PC mai multi parlamentari PSD. Daca mi-a propus mie si domnului Baesu acest lucru, banuiesc ca a mai discutat si cu alti parlamentari", a spus Iordache.

Deputatul de Olt a mentionat ca nu a agreat propunerea lui Nastase, care, atunci, "a argumentat ca avea in vedere trecerea unui grup mai mare de parlamentari social-democrati la PC si apropierea formatiunii politice respective de Internationala Socialista".

Florin Iordache considera ca ar trebui sa inceteze excluderile si plecarile din partid. "Sper ca in viitor sa mai plece din PSD doar acei colegi care au incalcat grav statutul ori au foarte mari probleme de imagine", a spus Iordache.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.