„Solutia ipocrita“, „PD sufera de bulimie politica“ au fost citeva dintre atacurile pe care PC le-a adus ieri PD. Raspunsul democratilor: „Sa se duca la biserica sa se spovedeasca, sa le ierte Dumnezeu pacatele“.
Scapati de problema cooptarii lui Nastase in partid, conservatorii au prins glas. Au declansat ieri inca un atac puternic la adresa colegilor de guvernare din PD. Intr-o rezolutie votata de Biroul Permanent al partidului, conservatorii i-au acuzat pe democrati de "ipocrizie fara margini" si de "bulimie politica" pentru "presiunile la adresa unor parlamentari sau alesi locali" ai PC pe care i-a racolat in ultima perioada. Mai mult, conservatorii le-au intors democratilor caracterizarea, catalogindu-i drept "solutia ipocrita" si explicind ca nu isi doresc prieteni de acest gen. In acelasi document, PC si-a declarat nemultumirea ca, dintre cele "peste 50 de proiecte legislative" propuse Coalitiei, au primit sprijin doar pentru patru.

Raspunsul democratilor a venit imediat. "Sa se duca la biserica si sa se spovedeasca, sa le ierte Dumnezeu pacatele", le-a transmis vicepresedintele PD, Ioan Oltean. "Nu-mi amintesc sa fi avut vreodata vreo relatie de prietenie cu Voiculescu si cu partidul lui. Imoralitatea lor e atit de mare, incit nu au cum sa ne judece pe noi", a adaugat Oltean, spunind ca PD nu a facut nici o presiune pentru a racola membri PC, iar proiectele lor nu au fost promovate pentru ca "nu erau valoroase si nu erau in consens cu programul de guvernare".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.