Corneliu Vadim Tudor l-a atacat ieri pe liderul UDMR, Marko Bela, din cauza declaratiilor facute la Targu Secuiesc de ziua maghiarilor. Liderul PRM a promis ca-l va da in judecata pe Marko, "statuia lui Lenin", pentru ca si-a permis sa ceara functionarilor romani din Ardeal sa invete ungureste. "Trebuie sa-l dam in judecata si pe nenorocitul asta", a declarat Vadim Tudor.

Liderul PRM si-a intensificat apoi atacul dupa ce o ziarista i-a cerut opinia despre importanta UMDR si a lui Marko Bela in actuala coalitie. "Bineinteles ca nu-l ignoram pe Marko, doar ii dam o mie de pumni in cap in fiecare zi", a spus razand Tudor. El l-a mai facut pe Marko un "poet de mana a patra" si a aratat ca atat romanii, cat si maghiarii au fost pacaliti de calitatile sale de politician.

Nu numai Marko a fost tinta sarcasmului lui Vadim, ci toti maghiarii, "un popor de sinucigasi". Vadim Tudor a aratat ca deprimarea maghiarilor se regaseste si in cantece. "Au ei un cantec, scris dupa ce in Ungaria s-au sinucis intr-o singura zi 100 de oameni. ii zice", a spus Vadim, intrebandu-se retoric de ce melodia nu e difuzata mai des in Romania. Cat despre autonomia "iredentisilor secui", a "fascistilor cu capete rase", Corneliu Vadim Tudor a profetit ca o vor obtine "in mormant".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.