Vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur, a apreciat, sambata, la Vatra Dornei, ca "PSD ar trebui pus in colt, pe coji de nuca", pentru ca "nu a platit pentru ceea ce a furat in aceasta tara".
El a spus intr-o conferinta de presa ca "la Partidul Social Democrat parca este un concurs cine duce primul partidul la groapa". "Este o data Geoana, care da dovada de incompetenta si exceleaza prin asta si trage tare sa-l duca la groapa. Adrian Nastase, prin coruptie, prelungeste ramanerea in fotoliu si in partid si mai este si Mitrea care nu mai poate de ras acum, nu stiu de ce, din cauze interne sau din cauze externe", a spus vicepresedintele PNL.

El a mai spus ca, dupa parerea sa, "PSD ramane partidul care trebuie pus pe coji de nuca, la colt, pentru ca nu a platit pentru ceea ce a furat in aceasta tara si cand noi vorbeam de zodia coruptiei, acum o vede tot romanul".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.