Autoturismul de lux cumparat recent de Consiliul Judetean Buzau va fi returnat vinzatorului. Presedintele institutiei, Victor Mocanu, afirma ca a luat aceasta decizie ca urmare a reactiei negative pe care a avut-o opinia publica in legatura cu achizitionarea unei masini de peste 60.000 de euro.

In centrul scandalului s-a aflat Victor Mocanu, care a fost acuzat ca a adoptat un comportament de baron local. El a fost tinta criticilor din partea presei, dar si din partea sefilor sai pe linie de partid. Imediat dupa publicarea stirii, presedintele inte-rimar al PD, Emil Boc, a sugerat consilierilor judeteni sa analizeze posibilitatea de a vinde masina si de a returna contravaloarea ei la buget. Cazul presedintelui Consiliului Judetean si efectele acestui scandal asupra imaginii Partidului Democrat urmeaza sa fie discutate miine in sedinta Biroului Permanent National al partidului, iar sanctiunile impotriva lui Mocanu nu sint excluse.

Mocanu isi pune cenusa-n cap

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu, si-a facut ieri mea culpa, dind publicitatii o scrisoare cu scuze. "Luind act de opiniile si reactiile comunitatii locale buzoiene (...) imi exprim regretul ca acest act de gestiune curenta a generat o reactie negativa din partea unei anumite parti a opiniei publice. (...) Ca presedinte al Consiliului Judetean imi exprim convingerea ca decizia mult discutata va ramine consemnata in memoria colectiva ca o regretabila, singulara si inoportuna evaluare a unei situatii de fapt."


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.