Presedintele PSD Mircea Geoana sustine ca actualii guvernanti sunt pe cale sa repete unele greseli facute de PSD in perioada fostei guvernari.
"Si PSD a vrut in 2003 sa creada ca este singura forta politica din Romania si ca ceilalti nu conteaza. In momentul in care fostul lider al PSD a rostit la o adunare publica fraza "rolul istoric al PD s-a incheiat", in clipa respectiva toata lumea s-a coalizat impotriva PSD, fiindu-le teama ca partidul va domina si nu va lasa pe nimeni sa creasca in jur", a spus Geoana, adaugand ca acest fenomen s-a petrecut atat in tara, cat si in strainatate. O alta greseala facuta de PSD este, in opinia sa, incercarea de distrugere a adversarilor politici.

"Nu aceasta este solutia. Adversarul se inraieste, se indarjeste si cand te prinde data viitoare te rade de nu te vezi. Daca vor sa faca aceeasi greseala si sa continue cu circul, nu le va fi usor cand vom reveni la guvernare, pentru ca deja suntem indarjiti", a mentionat acesta. Liderul social-democrat a recunoscut in prezenta reprezentantilor PSD Ilfov ca partidul are o "paguba de imagine destul de serioasa", dar care nu este ireversibila.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.