La sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul intalnirii Delegatiei Permanente PNL, liberalii au expus viziunea lor asupra modificarii Constitutiei.
Printre principalele modificari pe care vor sa le aduca Legii fundamentale se numara si desfiintarea CSAT si preluarea atributiilor acestuia de catre guvern. In opinia liberalilor, CSAT este o institutie de inspiratie sovietica. Aceasta dorinta a starnit furia colegilor de alianta, care-si doresc o continuare a actualelor prevederi constitutionale.

Liberalii, prin vocea deputatului George Scutaru, au anuntat ca vor definitiva saptamana viitoare propriul proiect al Legii sigurantei nationale, independent de demersul Consiliului Superior de Aparare a Tarii. In plus, senatorii si deputatii liberali din comisiile de specialitate ale parlamentului vor finaliza si un nou proiect de lege privind organizarea si functionarea SRI.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.