"Nu pun foarte mult pret pe acei barbati care se ascund dupa fustele femeilor", a spus, miercuri seara, la Antena 3, liderul PNL Bucuresti Ludovic Orban, cu trimitere la relatia presedintelui Traian Basescu cu fosta sa consiliera Elena Udrea. Supararea lui Orban venea din faptul ca seful statului o scoate la inaintare pe Udrea, ca sa-i atace pe liberali, ultimul exemplu fiind acuzatia fostei consiliere ca Dinu Patriciu cumpara prietenia politica a unor lideri liberali, prin Institutul pentru Libera Initiativa.

"Daca domnul Traian Basescu ar renunta la imunitate si s-ar pune la dispozitia Justitiei pentru modul in care a dobandit casa din Mihaileanu, sunt foarte curios daca ar pastra-o avocata pe doamna Elena Udrea. Sunt convins ca nu", a adaugat Orban. El a sustinut ca barbatii care se ascund dupa fustele femeilor "nu sunt stapani pe ei".


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.