Confruntat cu cea de-a doua motiune de cenzura, cabinetul Tariceanu a fost la un pas de a se vedea destituit de Parlament.

Motiunea depusa de Opozitie a fost un adevarat spectacol cu cantec, orchestrat de membri ai organizatiei PSD Bucuresti si un cor al angajatilor de la Spitalul Universitar.

"Huo", "Bai compensatule", "Pinocchio". Cu aceste epitete a fost gratulat ieri ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, in plina sedinta a Parlamentului, dedicata dezbaterilor la motiunea de cenzura depusa de PSD si PRM. In fapt, acest act desavarsit de parlamentarism autentic dambovitean a degenerat in atacuri frontale Putere-Opozitie, recitalurile oamenilor politici abordand un limbaj de-a dreptul suburban. Pentru a fi sprijinit in efortul sau de a dobori cabinetul Tariceanu PSD a apelat la o adevarata galerie de suporteri, majoritatea membri ai organizatiei PSD Bucuresti. Acestia au aplaudat frenetic luarile de pozitie ale social-democratilor si au proferat injurii de la balcoanele invitatilor.

Dupa circul parlamentar, care a cuprins cu frenezie toata sala, s-a trecut la vot. Votul secret, cu bile, a suscitat un mare interes al partenerilor de guvernare, PNL si PD urmarindu-se reciproc la urne, in urma unor informatii privind negocieri secrete cu PSD.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.