In ultima perioada, hotii din Romania merg direct la tinta si nu se mai incurca la intamplare, cu oricine.

Caz concret este fiica vicepresedintelui Senatului Teodor Melescanu, care a fost talharita marti seara, intr-o zona foarte buna a Capitalei. Teodor Melescanu a precizat, ieri, la Senat, ca fiica sa a fost talharita pe Bdul. Titulescu, in jurul orei 18.00. Potrivit lui Melescanu, un individ i-a furat poseta fiicei sale in care avea, printre altele, cheile casei, cartile de credit si telefonul mobil. Teodor Melescanu a afirmat ca a depus plangere la politie, care s-a dovedit "extrem de eficienta". "Sper ca vinovatii sa fie prinsi si pedepsiti, nu pentru ca este vorba de fiica mea, ci pentru ca nu consider normal ca oamenii sa nu poata circula in siguranta macar in zonele foarte bine luminate si la ore normale", a spus Teodor Melescanu.

Fiica senatorului liberal Teodor Melescanu a fost talharita, marti seara, de o persoana necunoscuta, dupa ce si-a parcat masina pe o strada din centrul Capitalei. In jurul orei 18.00, Marina Melescanu si-a parcat masina, un BMW X5, in spatele unui imobil situat pe soseaua Nicolae Titulescu. Femeia a coborat din masina, iar in spatele ei a aparut un barbat care i-a smuls geanta din mana si a fugit. Marina Melescanu a anuntat imediat Politia, la fata locului deplasandu-se cadre din conducerea Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a Politiei sectorului 1 si grupa operativa a Sectiei 4. Victima a declarat politistilor ca avea in geanta care i-a fost furata 150 de euro, 1.000 de lei, documente personale, carti de credit, doua telefoane mobile, o pereche de ochelari de soare si cheile de la locuinta. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 3.500 de lei.

"Este adevarat, fata mea a fost bruscata si i s-a furat geanta. Nu este posibil ca in Bucuresti, la orele 18.00, pe un bulevard important, cum ar fi Nicolae Titulescu, sa ti se fure geanta cu violenta. Este o problema de siguranta a cetateanului", a declarat Melescanu. El a precizat ca nu are elemente care sa-l faca sa creada ca atacatorul stia ca este fata sa. "Nu cred ca stia. Fata mea arata extrem de bine. In general, fata mea arata bine, dar ieri se ducea intr-o vizita si era foarte aranjata, coafata, ceea ce reprezita un semn de bunastare", a afirmat liberalul.

Fiica lui Marko Bela, agresata in urma cu 2 luni

Amintim ca la inceputul lunii decembrie 2005, fiica liderului UDMR, Marko Bela, Eszter a fost talharita in fata blocului, in jurul orei 23.00.Liderul UDMR a fost de parere ca agresiunea fiicei sale a avut legatura cu activitatea lui de politician. Marko Bela a tinut sa-i ceara iertare, public, fiicei sale, Marko Eszter, declarand ca, de fapt, aceasta a fost atacata doar pentru ca este fiica lui si ca el insusi a primit amenintari cu moartea. "Fiica mea a fost lovita de doua ori. Prima data a fost lovita de banditi. Apoi a inceput sa dea in ea un politician innebunit, dupa care jurnalistii de la TV. Eu cer iertare fiicei mele, inainte de toate, pentru ca de asta (pentru ca e fiica lui Marko Bela, n.r.) a fost lovita de banditi, si sigur de ceilalti dupa. Ii cer iertare, pentru ca altcineva nu va face acest lucru", a spus presedintele UDMR.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.