Vicepresedintele Partidului Democrat, Ioan Oltean, sustine ca vocile din PNL care se impotrivesc fuziunii „sunt izolate”.
"Fuziunea dintre cele doua partide se afla pe ordinea de zi a ambelor formatiuni, procesul fiind deja declansat", a precizat Oltean. El a mai aratat ca, in cadrul Biroul Permanent al filialei PD Bistrita-Nasaud, unde este presedinte, democratii s-au pronuntat pentru fuziune, dar cu mentiunea ca viitoarea formatiune va trebui sa fie de fractiune populara.

In alta ordine de idei, Oltean a apreciat decizia luata de conducerea PD, in ceea ce priveste retragerea sprijinului politic pentru parlamentarii democrati care vor lipsi de la votul final din Parlament, asa cum s-a intamplat cu respingerea ordonantei referitoare la infiintarea DNA, dar a subliniat ca "nu este suficient ca doar democratii sa plateasca". El a mentionat ca va cere ca si celelalte partide din coalitie sa adopte masuri similare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.