Fosta sefa a cancelariei prezidentiale, Elena Udrea, a anuntat ca se va inscrie, saptamana viitoare, intr-un partid „apropiat” de presedintele Traian Basescu.
Desi nu a vrut sa expuna explicit ca este vorba despre PD - "pentru a nu strica surpriza zilelor urmatoare" - este aproape sigur ca Udrea va fi colega de partid cu Emil Boc si Vasile Blaga. "Ma gandesc sa intru (in partid - n.red.) si chiar o sa fac pasul acesta, undeva probabil saptamana viitoare. Am spus-o inca de la momentul in care am parasit Administratia Prezidentiala ca raman loiala proiectelor presedintelui Traian Basescu si ca, in momentul in care voi face pasul catre un partid politic, voi merge catre acel partid care are aceleasi proiecte cu domnul Traian Basescu. Este momentul sa fac acest pas si consider ca cele 3 luni cat am stat in umbra au fost suficient", a declarat Udrea joi seara, la B1 TV.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.