Vicepresedintele PNL, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, ca liderul PSD, Mircea Geoana, "nu se asorteaza valorilor PSD", pentru ca in cadrul PSD el apare ca "o fata mare".

Aflat la Craiova pentru a promova programul "Fermierul", ministrul Agriculturii a spus ca Alianta PNL-PD trebuie sa profite de criza prin care trece PSD pentru a alege solutia cea mai buna in privinta viitorului comun al celor doua partide. "Fuziunea reprezinta un proces care se leaga de optiunea organizatiilor locale ale celor doua partide. Consider ca avem timpul necesar la dispozitie pentru a alege solutia cea mai buna. Avem un culoar bun, pentru ca PSD trece prin aceasta criza de sistem", si-a explicat Flutur optiunea pentru fuziune.Cand a venit vorba de presedintele PSD, Flutur i-a caracterizat foarte plastic situatia din partid: "Mircea Geoana nu se asorteaza valorilor din PSD. Cred ca i se potriveste zicala 'la o casa de toleranta nu poti sa pui sef o fata mare>>".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.