Fostul lider al PSD Ion Iliescu si-a aratat ieri disponibilitatea de a redresa partidul “in aceste momente grele ale vietii politice in care se afla”.
"Sunt dispus sa sprijin redresarea, mai ales acum cand in partid s-au pus in discutie moralitatea si integritatea partidului", a declarat Ion Iliescu in cadrul conferintei de presa organizata la sediul sau din strada Atena. Iliescu spune ca PSD trebuie sa devina un partid credibil si eficient, desi intotdeauna formatiunile politice aflate in opozitie au mari dificultati.

"Un coleg de-al meu spunea ca e oportuna revenirea mea intr-o functie de conducere a partidului, dar eu revin si spun ca PSD are o conducere si trebuie respectata". Iliescu a mai atras atentia "celor care uita vorbele mele ca nu am facut nici un gest care sa afecteze statutul PSD, dar nici nu mi se poate cere sa nu ma amestec in viata interna a partidului". El a spus ca amenintarile cu excluderea din partid nu sunt chiar asa de productive si nu duc decat la destabilizarea activitatii din interiorul partidului. Iliescu a mai atras atentia ca in momentul de fata sunt prea multi oameni imbogatiti, "este valabil si pentru PSD".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.