Presedintele PSD Mircea Geoana le-a pus gand rau lui Adrian Nastase si lui Ion Iliescu. El e mai convins ca oricand ca e si va fi singurul conducator al social democratilor.

Geoana crede ca fostul sef al statului Ion Iliescu nu va mai face conferinta de presa, convocata pentru astazi. Surse din interiorul partidului ne-au spus ca la Sfantul Gheorghe Geoana s-a laudat ca Ion Iliescu nu va mai avea curajul sa mai vorbeasca. Mai mult Geoana n-a vrut sa spuna, preferand sa creeze o atmosfera de suspans. Numai ca Ion Iliescu sustine in continuare ca va face conferinta de presa la orele 17.00 si chiar ca are o intalnire cu presedintele PSD.

In ceea ce il priveste pe Adrian Nastase, un al membru marcant al PSD, Geoana a dorit sa scape cu orice pret si de el. "Daca Adrian Nastase a facut ceva in afara legii, este problema lui", spune Geoana.

Soarta lui Nastase se decide pe 3 februarie

Mai mult, presedintele PSD spune ca "in perioada urmatoare vom umbla la eliminarea unor disfunctii din statut si in functie de evolutia spetei personale a lui Adrian Nastase vom decide si ce vom face cu aceasta functie de presedinte executiv".

Pe 2 februarie PSD va organiza Comitetul Executiv, iar pe 3 februarie, Consiliul National, unde va stabili comisia ce se va ocupa de modificarea statutului partidului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.