In pline discutii la varf despre fuziunea PNL-PD, unii liberali afaceristi ii poarta sambetele lui Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Potrivit unor surse liberale, Bodu s-ar fi facut "vinovat" de a lua la puricat in cursul anului trecut TVA-ul datorat catre stat de unele firme cu actionariat si interese ale unor membri de partid PNL. De altfel, stirea posibilei debarcari a lui Bodu de catre PD pentru tevatura mediatica iscata in jurul datoriilor cluburilor de fotbal provine pe filiera liberala, democratii infirmand ferm posibila inlocuire a acestuia.

In prezent, Bodu se afla in concediu prin patria lui Fidel Castro. "PD si-a reafirmat de curand sprijinul pentru toti reprezentantii sai in administratia publica", se arata intr-un comunicat al acestui partid. La randul lor, cei doi lideri ai Aliantei, Emil Boc si Calin Popescu Tariceanu, s-au grabit sa infirme existenta unor discutii de resort la nivelul CNC-ului DA. "Nici n-am auzit despre asta. Nici vorba sa discutam despre vreo schimbare a lui Bodu. Nu avem de ce’’, a afirmat ieri, la Gura Humorului, presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu. Liderul PD, Emil Boc, a intarit declaratiile partenerului sau de alianta, aratand ca partidul sau "si-a reafirmat de curand sustinerea politica pentru toti ministrii si demnitarii pe care ii are, inclusiv pentru domnul Bodu". "Nu a existat si nu exista nici o discutie in PD cu privire la revocarea domnului Bodu", a mai spus Boc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.