PNL a raspuns, ieri, PSD care a solicitat inca o data Puterii sa-l suspende pe premierul, Calin Popescu Tariceanu din toate functiile politice, pe motiv ca nu-si clarifica situatia financiara. "Mircea Geoana si PSD nu sunt indreptatiti sa ceara vreo sanctiune impotriva PNL.(...) Liderul PSD ar trebui sa taca pentru ca nici el nu a reusit sa justifice peste 200.000 dolari, pe care sustine ca i-ar fi economisit din salariul de bugetar - ambasador al Romaniei in SUA.

Cu siguranta acesta este si unul din motivele pentru care electoratul bucurestean l-a respins pe Geoana la alegerile din 2004", a spus secretarul general al PNL, Dan Motreanu. El a mai spus ca atat Geoana cat si alti colegi ai sai precum Miron Mitrea si Viorel Hrebenciuc ar trebui sa se sanctioneze pentru ca din salarii de bugetari au reusit sa ajunga multi-milionari social-democrati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.