Cosmin Gusa s-a suparat pe colegul sau de partid si l-a dat afara. Potrivit vicepresedintelui PIN, Lavinia Sandru, Adunarea Nationala a liderilor partidului a hotarat, ieri, excluderea deputatului Aurelian Pavelescu, pe motiv ca acesta a incalcat statutul negociind, fara mandat din partea formatiunii, alianta cu Partidul Noua Generatie si cu Actiunea Populara.

"Decizia de destituire a fost determinata de gestul pe care Pavelescu l-a facut prin negocierea, in primele zile ale acestui an, cu partidele lui Becali si Milut, in conditiile in care orice negocieri sau aliante pot fi purtate doar de presedintele partidului", a declarat, pentru Mediafax, Lavinia Sandru. Ea a aratat ca Pavelescu nu a avut mandat din partea PIN pentru a negocia aliante cu PNG sau cu Actiunea Populara, cu atat mai mult cu cat formatiunea pe care o reprezinta nu intentioneaza sa fuzioneze cu nici un alt partid politic.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.