Organizatia PSD Bucuresti vrea sa joace rolul de mediator al conflictelor din partid. Vicepresedintele filialei, Codrin Stefanescu, a facut ieri un apel catre colegii sai pentru intarirea echipei partidului. El sustine ca Mircea Geoana este cel care are rolul principal in intarirea echipei partidului si ca acesta ar trebui sa le ceara vicepresedintilor PSD sa "devina mult mai vocali in lupta cu Alianta PNL-PD". In opinia social-democratului, Consiliul National din februarie va "cicatriza conflictele din partid" si va intari conducerea centrala a formatiunii.

"Nevoia de unitate si solidaritate intre membrii PSD este reliefata si de provizoriul inghet al partidului in sondaje la un nivel de 30-33 la suta", a spus Stefanescu, citat de Rompres. Pentru sedinta de astazi a Biroului Permanent National, social-democratii au pe ordintea de zi pregatirea Consiliului National si stabilirea actiunilor parlamentare in urmatoarea sesiune. Subiectul principal va fi insa cel legat de situatia creata in ultima perioada in legatura cu averile unor membri PSD.

Astazi, presedintele executiv al partidului, Adrian Nastase, se va prezenta la Departamentul National Anticoruptie, dupa ce i-a solicitat procurorului general al Romaniei, Ilie Botos, sa declanseze procedurile de verificare a mostenirii de un milion de dolari care provine de la matusa sotiei sale.

Ilie Botos a confirmat ca Parchetul General a primit sesizarea lui Adrian Nastase si a transmis toate datele pe care le detine la DNA. Nastase pune denigrarea imaginii sale publice pe seama faptului ca inaintea Consiliului National din februarie, ar putea exista interesul destabilizarii "celui mai mare partid politic din Romania". Tot astazi, instanta urmeaza sa se pronunte in cazul averii dobandite de liderul Organizatiei PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.