PSD a ajuns sa vorbeasca de anticipate mai abitir decat o faceau anul trecut presedintele Traian Basescu, liberalii si democratii.

O data ce Mircea Geoana a dat, la sfarsitul anului trecut, semnalul de lupta pentru un nou scrutin, toti social-democratii fac lobby pentru o noua sansa de a ajunge la putere. Numai in ultimele zile, s-au exprimat pentru anticipate atat filiala Bucuresti a PSD, cat si Biroul Permanent, care a anuntat ca obiectivul pentru 2006 este daramarea Guvernului Tariceanu.

Ieri, a reluat subiectul si vicepresedintele Ilie Sirbu, care a insistat ca anticipatele se impun pentru ca, este el de parere, actuala putere nu mai poate gestiona problemele serioase ale Romaniei. "Pentru a abate opinia publica de la adevaratele probleme ale tarii, s-a relansat in mass-media tema fuziunii. Din punctul meu de vedere, acest lucru nu se va realiza niciodata", a spus Sarbu. Vicepresedintele PSD a apreciat ca, daca liberalii vor accepta fuziunea cu PD, PNL se va desfiinta: "Daca liberalii accepta, totusi, fuziunea, PNL se va desfiinta, pentru ca, sa nu uitam, PD e un partid care termina tot ce e in jurul lui".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.