Nu toti liberalii si democratii sunt entuziasmati de ideea fuziunii, insa o mare parte admite ca actuala Alianta a fost facuta pentru beneficii.

Alianta D.A. este o casatorie din interes, si nu una din iubire, a explicat, ieri, Sabin Iliesi, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL.

"Alianta D.A este o casatorie din interes, si nu una din iubire. Interesul nostru este sa guvernam cat mai bine, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie neaparat sa ne iubim. In opinia mea strict personala, fiindca nu am discutat problema in cadrul partidului, nu ar trebui sa fuzionam cu PD", a declarat Iliesi.
Liderul liberal a spus, insa, ca, in cazul in care fuziunea cu PD va fi decisa la nivelul conducerii centrale a celor doua partide, se va supune majoritatii.

"Asa cum s-a mentionat deja, fuziunea trebuie sa porneasca de la baza la varf. Daca va fi nevoie, vom consulta si noi structurile noastre din teritoriu. Nu vreau sa ma pronunt in legatura cu ceea ce vor spune colegii mei, insa cred ca PNL este un partid istoric care merita sa-si pastreze identitatea", a mai spus Iliesi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.