Ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, si seful SMG, Eugen Badalan, au parasit ieri, negri de suparare, Palatul Cotroceni la finalul unei intrevederi de numai o jumatate de ora cu presedintele Romaniei, Traian Basescu. Cei doi s-au urcat in masinile trase la scara, refuzand sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.
Presedintele Basescu a fost nemultumit pentru faptul ca a aflat din presa ca in agenda intalnirii se afla si subiectul implicarii sefului SMG, Eugen Badalan, la Arad in evenimentele din decembrie 1989.

De altfel, seful statului si-a exprimat nemultumirea privind acest subiect si in cadrul intalnirii cu cei doi. Cat priveste acuzele la adresa lui Badalan, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Adriana Saftoiu, a declarat ieri ca seful statului a refuzat sa comenteze subiectul, considerand ca e in responsabilitatea institutiilor statului sa cerceteze implicarea lui Badalan in evenimentele din 1989.
Saftoiu a adaugat ca in cadrul intalnirii au fost abordate tema reorganizarii MApN, precum si apropiata vizita a comandantului suprem al Fortelor Aliate din Europa, James Jones.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.