Ministrii democrati pot rasufla usurati. Nu se pune problema pierderii portofoliilor de la Palatul Victoria.

Emil Boc a anuntat ieri ca la nivelul conducerii PD s-a reafirmat sprijinul politic pentru toti ministrii, sefii de agentii guvernamentale si secretarii de stat, pentru a pune capat zvonurilor privind lipsa de incredere politica fata de vreun demnitar democrat.
Precizarea liderului democrat vine la doar doua zile dupa ce vicepresedintele Ioan Oltean a sustinut ca ministrii PD care nu vor primi un vot de incredere din partea Colegiului Director al partidului ar putea fi remaniati.

"Am cerut inca de anul trecut intr-o sedinta de Birou Permanent al partidului convocarea unei sedinte speciale a Colegiului Director in care sa se faca o analiza foarte serioasa a activitatii fiecarui ministru din 2005, iar aceasta analiza sa se incheie cu un vot de incredere acordat fiecarui ministru. In felul acesta vom putea sa apreciem foarte serios activitatea fiecarui ministru si, daca exista ministri a caror activitate va fi apreciata ca fiind necorespunzatoare pe parcursul anului 2005, acesti ministri vor fi sanctionati, iar sanctiunea se va materializa intr-o remaniere", a aratat Oltean.

Emil Boc a precizat ieri insa ca la sedinta din februarie a Colegiului Director al partidului ministrii democrati vor prezenta un raport, dar conducerea PD nu a aprobat, deocamdata, ca aceasta evaluare a ministrilor sa presupuna si acordarea unui vot de incredere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.