Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul de Mures Eugen Nicolaescu, a afirmat ca numarul parlamentarilor din Opozitie care negociaza cu noua majoritate parlamentara este in continua crestere. El a mentionat insa ca Alianta nu intentioneaza sa renunte la colaborarea cu PUR, chiar daca numarul parlamentarilor care ar putea fi atrasi de partea PNL-PD depaseste cu mult numarul senatorilor si deputatilor umanisti.

La randul lui, liderul UDMR, Marko Bela, a declarat ca Uniunea nu este interesata de cele cinci prefecturi lasate fara prefecti de umanisti si ca decizia PUR de a ramane la guvernare a fost una inteleapta. In acest moment, peste 30 de senatori si deputati din Opozitie negociaza cu actuala majoritate parlamentara fie intrarea in unul din partidele aflate la guvernare, fie acordarea sprijinului parlamentar in anumite conditii. Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul de Mures Eugen Nicolaescu, nu a vrut sa divulge numele vreunui parlamentar din Opozitie care s-a indreptat spre coalitia majoritara, insa a afirmat ca negocierile au ajuns intr-un stadiu destul de avansat. "Intentionam sa crestem stabilitatea parlamentara si guvernamentala si, astfel, emotia unei viitoare motiuni de cenzura va fi tot mai indepartata", a spus Nicolaescu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.