Seful statului a facut ieri inca o deplasare-surpriza in Irak, unde a vizitat batalionul de infanterie romanesc si compania de politie militara dislocate la Tallil si s-a intalnit si cu reprezentanti ai celorlalte structuri militare dislocate in Irak.
Presedintele a mers in Irak cu tolba plina, ca un Mos Craciun, si a decorat mai multi militari, pentru merite deosebite. A multumit soldatilor pentru modul in care reprezinta Romania si pentru profesionalismul si dedicatia de care au dat dovada in timpul misiunilor. Ca de obicei, comandantul suprem al armatei a luat masa impreuna cu trupele coalitiei stationate in tabara din Irak, prilej cu care presedintele Basescu le-a urat militarilor romani sarbatori fericite si a impartit alimente traditionale pentru sarbatorile de Craciun.

In rol de spiridusi sau de reni, din delegatie au mai facut parte ministrul apararii nationale, Teodor Atanasiu, proaspatul consilier prezidential pe probleme de securitate, Sergiu Medar, seful Statului Major General, generalul Eugen Badalan, si consilierul prezidential Claudiu Saftoiu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.