Dezbaterea in Camera Deputatilor a legii privind statutul minoritatilor nationale a fost amanata pentru anul viitor, conducerea Camerei hotarand, luni, ca raportul comisiilor parlamentare asupra acestui proiect de lege sa fie realizat pana la 15 februarie 2006.

Initial, Comisiile juridica, pentru invatamant si pentru drepturile omului ar fi trebuit sa elaboreze un raport comun asupra proiectului de lege pana la 22 decembrie, dar presedintele Comisiei juridice, Sergiu Andon (PC), a precizat ca acest termen nu poate fi respectat din cauza celor 300 de amendamente care au fost depuse si care trebuie analizate.

Andon a precizat, printr-o scrisoare depusa la conducerea Camerei, ca grupurile parlamentare si-au exprimat, in continuare, dorinta de a depune amendamente, iar comisia are programata doar o sedinta in aceasta saptamana, ceea ce face imposibila analizarea amendamentelor pana la sfarsitul acestei sesiuni legislative.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.