Singurul senator al Aliantei D.A. in Mures, Mihail Antonie, a demisionat ieri din PNL. El l-a acuzat pe liderul organizatiei judetene, Eugen Nicolaescu, ca gestioneaza filiala "ca pe un SRL".

"Sunt dezamagit si scarbit de transformarea PNL Mures in SRL, in care un patron da de lucru la subordonati", a declarat Antonie, citat de Mediafax. El a spus ca este membru al PNL de noua ani si ca va incerca sa ia cu el, la plecarea din partid, si alti parlamentari, pentru a forma un pol crestin-democrat puternic.

"PNL a luat-o pe un drum care nu ma reprezinta, in care clientelismul, lipsa de competitie si incompetenta au ajuns sa primeze, in timp ce libertatea de exprimare este motiv de mazilire. Liderii PNL aplica aceleasi principii ca partidul pe care l-au hulit - PSD", a mai spus Antonie.

"Nu ma recunosc in aceste acuze si mi se pare o blasfemie. Imi pare rau si regret gestul sau, mai ales ca noi cei din filiala am depus eforturi mari sa scoatem un senator PNL, primul senator PNL din Mures dupa 1990", a comentat Eugen Nicolaescu demisia lui Antonie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.