Presedintele PUR, Dan Voiculescu, si alti cativa membri din conducerea partidului s-au intalnit, ieri, cu liderii filialelor umaniste pentru a lua in discutie declaratiile facute de presedintele Traian Basescu si modul cum influenteaza acestea ramanerea PUR la guvernare, urmand ca astazi Biroul Permanent al acestui partid sa voteze pro sau contra ramanerii la guvernare.

Pana acum, reprezentanti ai organizatiilor din judetele Sibiu si Calarasi s-au pronuntat in favoarea ramanerii la guvernare, in timp ce deputatul de Gorj Pantelimon Manta a avut o opinie contrara. Un deputat de Timis si-a exprimat speranta ca liderii politici vor lua o decizie care sa duca "la stabilitate politica". Senatorul de Dolj Irinel Popescu a facut un singur comentariu, spunand ca "nu ar trebui cedat la santaj". La randul sau, liderul filialei Buzau, Valerian Tuclea, unul dintre candidatii pentru un post de prefect, a afirmat ca va lua o decizie dupa ce va cunoaste "clauzele parteneriatului", hotararea putand fi, in functie de acestea, in favoarea "crearii stabilitatii". Unele surse sustin ca presedintele Dan Voiculescu ar fi avut aseara o intalnire cu premierul Calin Popescu Tariceanu pe aceasta tema.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.