Premierul Calin Popescu Tariceanu s-a hotarat sa prezinte saptamana viitoare parlamentului o informare in legatura cu masurile luate de Guvernul Romaniei pe zona integrarii europene.

La solicitarea executivului, Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat ieri introducerea pe ordinea de zi a sedintei comune, de martea viitoare, a informarii primului-ministru cu privire la activitatea guvernamentala pe acest domeniu. Ordinea de zi a sedintei comune de pe 20 decembrie, care va reuni membrii celor doua Camere ale parlamentului, cuprinde pana in prezent trei sectiuni.

Parlamentarii au hotarat sa aloce primul segment evocarii Revolutiei din 1989, cel de-al doilea segment fiind ocupat cu bilantul premierului. Ultima parte va fi constituita din probleme concrete care tin de decizia comuna a celor doua Camere ale parlamentului. Lista sectiunilor care vor intra pe ordinea de zi va fi definitivata luni, la sedinta Birourilor Permanente reunite, cand se vor lua deciziile finale in legatura cu desfasurarea sedintei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.