Nici n-a apucat bine sa se anunte ca redutabila avocata Elena Udrea a preluat apararea presedintelui Basescu in dosarul casei din Mihaileanu, ca procurorul general, Ilie Botos, a si anuntat inchiderea cazului.

O singura vizita la Parchet a fostului consilier prezidential a fost de ajuns pentru luminarea subita a anchetatorilor intru neinceperea urmaririi penale.

Ce Botos umil are Basescu!

Parchetul General a inchis dosarul in care Traian Basescu era acuzat de fals si uz de fals in legatura cu achizitionarea proprietatii din Strada Stefan Mihaileanu. Intr-un record absolut, procurorii lui Botos dau NUP la doar o zi dupa ce Elena Udrea, avocatul presedintelui, a depus la Parchet mai multe documente privind casa din Mihaileanu.

Procurorul general Ilie Botos, care s-a remarcat in buna relatie cu presedintele tarii dupa ce l-a informat despre telefonul dat de premier in cazul Patriciu, isi probeaza buna relatie cu Traian Basescu si prin graba cu care solutioneaza cu NUP un caz foarte controversat care il implica pe acesta: modul in care Basescu a achizitionat etajul de vila din Strada Mihaileanu, pe care si l-a repartizat in calitate de primar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.