"PSD trebuie sa fie partidul care aduce femeia romanca acolo unde este rolul sau", a spus presedintele partidului, Mircea Geoana, ratacit de Sfantul Nicolae printre femeile de la organizatia de Bucuresti a pesedistelor.

Evenimentul organizat la Casa de Cultura a Studentilor a fost un prilej pentru doamnele din Bucuresti pentru a-si afisa coafurile, machiajul si hainele, pentru multe dintre ele total nepotrivite cu varsta.

Organizatia de femei a PSD Bucuresti si-a ales o noua presedinta - Doina Burcau, cea care a detinut aceasta functie pana in prezent, Iuliana Stratulat, refuzand sa mai candideze. Liderul PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apreciat eforturile Iulianei Stratulat, care a avut de condus o filiala "dificila". Tot Popescu a relatat din experienta sa, exprimandu-si parerea de rau pentru faptul ca, la un moment dat, a incercat sa-si convinga una dintre colege ca a gresit, trimitand-o la cratita.

Pe de alta parte, presedintele social-democrat, Mircea Geoana, a apreciat munca femeilor din teritoriu si a povestit cum, prezent la o dezbatere organizata la Sinaia, a auzit mai multe idei bune din partea femeilor de acolo decat de la Secretariatul general al partidului. "Miroane, avem o problema!", a glumit Geoana, intorcandu-se catre Mitrea. Geoana a mai vorbit despre problemele cu care se confrunta femeile in Romania, dar si despre gasirea unor solutii pentru acestea. El le-a invitat pe reprezentantele PSD Bucuresti sa participe la dialogurile social-democrate pentru gasirea unor rezolvari.

Dupa ce, mai nou, Geoana si Dan Ioan Popescu ies din ce in ce mai des impreuna in fata membrilor PSD, si nu numai, se pare ca intre cei doi sunt permise si glumele, liderul pesedist comparandu-l pe presedintele de Bucuresti cu un urs grizzly care a incercat insistent sa-si marcheze teritoriul.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.